Welkom bij de javascripts. Je vind hier mooie, leuke en spectaculaire javascripts bijeen. Vaak kun je met programmas zoals Frontpage en  ... ? al een mooie website maken, maar dit soort programmas hebben ook hun beperkingen. Wil je echter wat spectaculairdere effecten, maak dan gebruik van javascript. Het zal je site zeker goed doen!

Het werkt zeer eenvoudig : Hiernaast zie je een menu staan, via dit menu kom je bij de 14 rubrieken van javascripts. Als je een rubriek aanklikt, kom je bij de scripts waar je voor gekozen hebt. Nadat je een keuze hebt gemaakt voor een bepaald script verschijnt er een voorbeeld, een korte uitleg en de code. Die code selecteer je en plak je in je HTML document.

Wil je beginnen om een eigen homepages te maken kun je hier de beginstappen leren met HTML Klik hier

  • Backgrounds
  • Banners
  • Buttons
  • Cursoreffecten
  • E-mail

Om het javascript te gebruiken selecteer je de tekst in het witte tekstvak en plak je deze in je eigen document, uiteraard aangepast aan je eigen wensen. Vaak bestaat het javascript uit twee gedeelten, het eerste gedeelte moet tussen de HEAD sectie en het tweede gedeelte moet tussen de BODY sectie ingevoegd worden. Heb je nog vragen mail dan naar Ronsweb

 

© www.ronsweb.nl